Succesvolle SQAS certificering Wemmers Tanktransport

aug 2012

Kwalitatief hoogwaardig en veilig transport van Levensmiddelen is de core business van Wemmers Tanktransport. Om dat te garanderen is Wemmers Tanktransport buiten de  bekende ISO 9001:2008 certificering, vanaf juni 2012 SQAS assessed.

De SQAS standaard is vooral een beoordelingssysteem, waarmee onze opdrachtgevers kunnen achterhalen hoe het is gesteld met ons veiligheid, milieu en kwaliteits niveau.

Verbetermaatregelen

De SQAS-standaard heeft verschillende vormen. Wemmers Tanktransport is beoordeeld voor haar wegvervoer en tankcleaning activiteiten. Volgens een uitgebreide vragenlijst is Wemmers Tanktransport door een onafhankelijke auditeur beoordeeld. Het resultaat van het assessment is een gedetailleerd feitenrapport op basis waarvan verbetermaatregelen kunnen worden genomen.

Veilig transport gegarandeerd

Het SQAS  beoordelingssysteem geeft de garantie dat Wemmers Tanktransport voldoet aan de strenge eisen op het gebied van kwaliteit, veiligheid en milieu.

Bij Wemmers Tanktransport worden bedrijfsrisico’s en gevaren geminimaliseerd en de veiligheid en de kwaliteit van onze dienstverlening geoptimaliseerd en gewaarborgd.  Wemmers Tanktransport gebruikt daarvoor een Kwaliteit Management Systeem. In het systeem zijn alle procedures, formulieren en stroomdiagrammen opgenomen, waardoor het kwaliteitssysteem voor iedereen toegankelijk, bereikbaar en beheersbaar is.

Het assessment is drie jaar geldig en is als PDF te downloaden van de website onder Downloads.

Leon Bor

Quality en Sales Manager