Tanktransport van zoetstoffen

24/7 door heel Europa

Glucose, fructose en andere zoetstoffen zijn een onmisbaar ingrediënt voor veel zoete producten die we eten en drinken. Denk aan koekjes, snoepjes en (sport)dranken. Ook in speciale voeding voor baby’s en mensen in het ziekenhuis zitten zoetstoffen. Daarnaast worden zoetstoffen zoals glucose en dextrose toegepast in de farmaceutische industrie. Dat vraagt om veilig en vakkundig transport. Wemmers is specialist in het tanktransport van vloeibare zoetstoffen naar afnemers in heel Europa.

Eric Goverde
“Wij garanderen voedselveilig transport. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met mij op.”

Eric Goverde

Wemmers-zoetstoffen-2
Tanktransport met modern materieel door heel Europa

 

Vloeibaar bulktransport voeren we uit met moderne trucks en tankopleggers. Ons personeel is gecertificeerd volgens de strengste veiligheids- en kwaliteitseisen en rijdt in een up-to-date wagenpark. Zo garanderen wij voedselveilig transport, iedere lading opnieuw.

 

Dankzij ons grote transportnetwerk is elke bestemming in Europa bereikbaar. Ook intermodaal transport is mogelijk. Kennis en ervaring zijn onze kracht: al sinds 1948 zijn wij pionier in het vervoer van vloeibare levensmiddelen. Wij leveren nauwkeurig, op tijd en voor een concurrerende prijs. 

Geconditioneerd transport van zoetstoffen

Zoetstoffen moeten onder een specifieke temperatuur worden vervoerd om de kwaliteit te garanderen. 

Onze tankopleggers en tankcontainers kunnen worden verwarmd, zodat bijvoorbeeld glucose of dextrose op precies de juiste temperatuur worden vervoerd. 

Zowel bij het laden, transport als lossen houden we de temperatuur voortdurend in de gaten. Zo heeft u als opdrachtgever de garantie dat glucose in onze geïsoleerde tankopleggers- en containers onder de beste condities wordt vervoerd.

Wemmers-zoetstoffen-1
Real-time inzicht in de locatie van uw product

Als afnemer wilt u uw zending glucose of fructose op tijd geleverd krijgen. Als producent moet u erop kunnen vertrouwen dat wij op de afgesproken tijdstippen laden en leveren. Daarom volgen we onze trucks real-time. 

Zo kunnen we u exact informeren over de aankomsttijd van een combinatie en u proactief informeren bij onvoorziene wijzigingen. Track and Trace via uw Transport Management Systeem (TMS) en GPS-data behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

Gecertificeerd tanktransport van zoetstoffen

Voedselveilig transport is een must. Wemmers Tanktransport werkt volgens de hoogste HACCP, SQAS en ATCN-normen en is ISO 22000 gecertificeerd. Onze kwaliteitsgarantie blijkt uit diverse certificeringen.

 

Wemmers-tankreiniging-2
Reinigen van tankopleggers

Tankcontainers reinigen doen we onder andere in onze moderne reinigingsstations in Zaandam en Bleskensgraaf. 

 

Wij beschikken over het EFTCO Food Assessment. Daarnaast maakt Wemmers Tanktransport deel uit van een netwerk van gecertificeerde reinigingsinstallaties in Nederland: de Association of Tankcleaning Companies Netherlands (ATCN).

Wemmers-vruchtensap-5
Ontdek de voordelen van On Site Operations van Wemmers

Als producent wilt u zich kunnen focussen op het productieproces. Wemmers kan u ontzorgen met On Site Operations. 

Dat betekent dat een vaste On Site Operator van Wemmers elke dag op uw productielocatie aanwezig is en het (voor)laden en/of lossen van tankopleggers regelt. 

De voordelen van On Site Operations:

  • U kunt zich volledig focussen op het productieproces
  • Laden en lossen is optimaal afgestemd op het productieproces
  • De productie hoeft niet te wachten totdat de chauffeur arriveert. Dat vergroot de productieoutput.
  • Chauffeurs hoeven niet te wachten. Daardoor wordt transport efficiënter uitgevoerd.
Wemmers-vruchtensap-4
Wist u dat:
We in onze reinigingsstations ook onder meer koosjer-, halal- en steriele reinigingsprogramma’s kunnen uitvoeren? Zo kan elke tankoplegger naar wens van de klant worden gereinigd.
Benieuwd wat Wemmers voor u kan betekenen?
Neem contact met mij op.
Eric Goverde
Eric Goverde