Tanktransport van vruchtensappen

24/7 door heel Europa

Wilt u puur sap laten vervoeren? Biosap? Of concentraten? Wemmers Tanktransport is dé specialist in het geconditioneerd tanktransport van vruchtensappen vanuit de bekende juice terminals in onder andere Gent, Rotterdam en Amsterdam naar bottelaars en andere sap producenten in heel Europa.

 Klaas Wezeman
"Wij garanderen voedselveilig transport, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met mij op"

Klaas Wezeman

Wemmers-vruchtensap-2
Tanktransport van vruchtensappen door heel Europa

 

Wij vervoeren fruitsappen naar afnemers in heel Europa. We hebben diverse vestigingen en een groot transportnetwerk, waardoor iedere locatie bereikbaar is. Ook intermodaal transport is mogelijk. 

 

Kennis en ervaring zijn onze kracht: al sinds 1948 zijn wij pionier in het vervoer van vloeibare levensmiddelen. Wij leveren nauwkeurig, op tijd en voor een concurrerende prijs.  

Geconditioneerd transport van concentraten, puur sap en biosap

Vruchtensappen zijn een temperatuurgevoelig product. 

Daarom is het een must om het vervoer zo efficiënt mogelijk uit te voeren om de transporttijd zo kort mogelijk te houden. Versproducten moeten op de juiste temperatuur worden vervoerd om de kwaliteit te waarborgen.

Zowel bij het laden, transport als lossen houden we de temperatuur voortdurend in de gaten. Zo heeft u als opdrachtgever de garantie dat vruchtensappen in onze geïsoleerde tankopleggers en containers altijd onder de beste condities worden vervoerd.

Wemmers-Vruchtensap-1
24/7 real-time inzicht

Als producent moet u erop kunnen vertrouwen dat wij op het afgesproken tijdstip komen laden. Als afnemer wilt u sappen en concentraten op tijd geleverd krijgen. Daarom volgen we onze trucks real-time. 

Zo kunnen we u exact informeren over de aankomsttijd van een combinatie en u proactief informeren bij onvoorziene wijzigingen. Desgewenst kunt ook zelf real-time meekijken (track and trace) via uw Transport Management Systeem (TMS) en de GPS-data van onze trucks.

VDF-geborgd tanktransport van vruchtensap

Het transport van vruchtensappen is aan strenge regels gebonden. Voor ons is alleen het beste goed genoeg. Onze kwaliteitsgarantie blijkt uit diverse certificeringen.

 

content-column-image-1
Wemmers-vruchtensap-4
Moderne trucks en opleggers

 

Tanktransport van vruchtensappen voeren we uit volgens de hoogste kwaliteitsstandaard. Rijdend personeel is opgeleid volgens de strengste veiligheids- en kwaliteitseisen en ons equipment is volledig ingericht op voedselveilig transport van vloeibare levensmiddelen. 

 

Voor het transport van geconcentreerde, bevroren vruchtensappen hebben we ook speciale kipper-opleggers. Zo blijft voor deze sappen met hun hoge viscositeit de eventuele restlading tot een minimum beperkt en kunnen we de lostijd versnellen.

Wemmers-vruchtensap-5
Extra service van Wemmers:
On Site Operations

Als producent wilt u zich vooral met het productieproces bezighouden. Daarom ondersteunen we u graag met On Site Operations. 

Daarbij is een ervaren specialist van Wemmers elke dag op uw productielocatie aanwezig. Deze On Site Operator regelt het (voor)laden en/of lossen van tankopleggers zodat u daar geen omkijken naar heeft. 

De voordelen van On Site Operations:

  • U kunt zich volledig focussen op het productieproces
  • Laden en lossen is optimaal afgestemd op het productieproces
  • De productie hoeft niet te wachten totdat de chauffeur arriveert. Dat vergroot de productieoutput.
  • Chauffeurs hoeven niet te wachten. Daardoor wordt transport efficiënter uitgevoerd.
Tankopleggers professioneel gereinigd in onze tankcleaning

In onze eigen hypermoderne reinigingsstations reinigen we tankcontainers volgens de reinigingsprotocollen. Wij beschikken over het EFTCO Food Assessment en werken volgens de HACCP-principes. 

 

Ook reinigen we conform de VDF-regelgeving. Wilt u compleet inzicht in het reinigingsproces? Dan kunnen we, bovenop het reinigingscertificaat, ook een Clean Secure-certificaat leveren. Hierin zijn alle details over de tank reiniging vastgelegd. 

Benieuwd wat Wemmers voor u kan betekenen?
Neem contact met mij op.
 Klaas Wezeman
Klaas Wezeman