Meer capaciteit en efficiënter transport met custom made opleggers

Ben je bekend met deze opleggers van Wemmers? Voor onze klant AAK rijden we met twee speciaal ontworpen opleggers. De trailers zijn op maat gemaakt voor het vervoeren van ‘shortening’, oftewel bakkerijvet. Het grote voordeel: meer capaciteit en dus efficiënter transport.

60% meer capaciteit

Wemmers Tanktransport zet zich iedere dag in om opdrachtgevers de beste service te bieden. Voorbeeld daarvan zijn de custom made tankopleggers die we inzetten voor onze opdrachtgever AAK, een wereldwijde speler en een toonaangevende leverancier van speciale oliën en vetten voor de bakkerij-industrie. De opleggers zijn samen met tankcontainerspecialist Van Hool ontworpen. De trailers hebben 60% meer capaciteit dan oudere generatie trailers. Dat zorgt voor hogere efficiëntie en een lagere impact op het milieu. 

Eenvoudig laden en lossen

Nog een voordeel: de twee buitenste compartimenten kunnen 90 graden kantelen waardoor zelfs de langzaamst lossende vetten eenvoudig bij de klant kunnen worden gelost. Op deze manier werken we samen met de hele keten aan een beter resultaat voor iedereen!