Transportdivisies Nijhof-Wassink Group bundelen krachten

Vanwege veranderende marktomstandigheden en een duidelijke ‘synergie wens’, worden de transportdivisies, Feed-, Food- en Chemical Logistics, binnen Nijhof-Wassink Group per 1 februari 2024 samengevoegd tot één transportorganisatie.

De centrale afdelingen Operatie, Verkoop en Business Support gaan in de nieuwe situatie nauw met elkaar samenwerken. De dagelijkse leiding komt in handen van Bertil Bouwhuis, momenteel managing director Chemical & Food Logistics. Bertil rapporteert daarin aan Erik Schiphorst, CEO Nijhof-Wassink Group. 

Martin Schoemaker, momenteel managing director Feed Logistics, ziet deze wijziging als het moment om zijn eigen koers te bepalen buiten de Nijhof-Wassink Group.

Over Nijhof-Wassink Group

Het familiebedrijf Nijhof-Wassink Group is een internationale speler in de logistiek en automotive branche en heeft de afgelopen 10 jaar een forse groei doorgemaakt in haar transportactiviteiten. Na o.a. overname van het mengvoedertransport van Agrifirm in 2014 en de overname van Wemmers Tanktransport in 2021 bestaat de vloot van de logistiek specialist inmiddels uit 750 eenheden.