Wemmers Tanktransport klaar voor de toekomst

dec 2012

Met supply chain integratie module en Advanced Planning Scheduling is Wemmers Tanktransport voorbereid op toekomstige uitdagingen.

Uitdagingen
Wemmers Tanktransport heeft te maken met diverse uitdagingen; verlaging CO2 uitstoot, prijsdruk, hygiëne & veiligheidsvoorschriften, veranderende wet & regelgeving, arbeids-krapte van goede planners etc.  Samen met Yellowstar is er gekeken naar alle processen en bepaald welke verbetering de beste ROI behaald. De focus hiervoor werd gelegd op planning.

Samenwerking
“Wemmers Tanktransport werkt al jaren samen met de oplossingen van Yellowstar en Transics. Op basis van deze samenwerking en de samenwerking van deze twee partijen met ORTEC is er gekozen voor het Avanced Planning Scheduling van ORTEC”, aldus Paul van den Nieuwenhuizen.

Informatie uitwisseling
Yellowstar zal nu ook zorg dragen voor de informatie uitwisseling van de orders en de masterdata tussen het TMS en ORTEC Transport en distributie. Al eerder werd de EDI/communicatie module bij Wemmers Tanktransport  ingezet voor de supply chain integratie met de verladers via Transwide.