Wemmers koopt innovatieve trailers

sep 2015

Bij Wemmers komt veiligheid eerst: aanschaf innovatieve trailers Van Hool

Bij Wemmers Tanktransport staat veiligheid altijd voorop. Naast voedselveiligheid is de veiligheid van haar medewerkers en medeweggebruikers altijd een thema. Om hierin te investeren heeft Wemmers Tanktransport onlangs de eerste trailer uit een serie van vijf in ontvangst genomen. De trailers zijn gebouwd door Van Hool in België en uitgerust met vele innovaties voor voedsel- en chauffeursveiligheid. Zo zijn alle trailers uitgerust met centrale verzegeling, bodembediening en de splinternieuwe Wemmers Open Deksel Wegrijbeveiliging en Wemmers High Security Railing .

 

Innovaties op een rij

  • Wemmers High Security Railing (WHSR)
    De WHSR-railing heeft een hogere rand dan normaal, die voorkomt dat de chauffeur van de trailer kan vallen. Tevens is een dubbele draad gespannen in de railing zodat de chauffeur altijd kan aanhaken met zijn veiligheidsvest.
  • Wemmers Open Deksel Wegrijbeveiliging (WODW)
    De WODW, ontwikkeld door Wemmers en ingebouwd door Van Hool, zorgt ervoor dat de trailer niet weg kan rijden als het deksel openstaat. Dit zorgt ervoor dat lading niet kan morsen, in het kader van voedselveiligheid en de veiligheid van medeweggebruikers en collega’s.
  • Grip
    Alle nieuwe trailers zijn standaard uitgerust met extra grip op de ladder en antisliptreden op de trailer.