Maatregelen Wemmers Tanktransport COVID - 19 virus

mrt 2020

Geachte klant,

Zoals u weet heerst er momenteel, zoals vermeld door de WHO; "Een noodsituatie van internationaal belang op het gebied van de volksgezondheid"; de verspreiding van het Corona- of COVID-19-virus wordt inmiddels als een pandemie bestempeld.

Wemmers Tanktransport heeft een actief beleid en hanteert maatregelen om het gezondheidsrisico van alle partijen binnen onze omgeving te helpen beperken.

We hebben adviezen gegeven en maatregelen genomen om de gezondheid van werknemers, klanten en leveranciers te beschermen, waaronder:

  • Alle bekende basishygiëne maatregelen, waaronder die m.b.t. handen wassen, hoesten, niezen, etc.
  • Personeel dat griepachtige symptomen voelt, blijft thuis en meldt zich telefonisch aan de lokale medische dienst en management
  • Personeel dat woonachtig is in gedefinieerde risicogebieden werkt vanaf huis
  • Personeel en chauffeurs van klanten worden uit Wemmers werkplaatsen en tankreinigingen geweerd. Wachten geschiedt in de cabine van de auto of buiten op een overdekte plaats

Bij verschillende klanten en leveranciers worden lokale eisen gesteld aan de controle van bezoekers, inclusief chauffeurs. We ondersteunen deze, waaronder:

  • Gebruik van ademhalingsbescherming - gezichtsmasker met bescherming tegen vocht / damp
  • Verhoogde handhygiëne en het dragen van handschoenen

We hebben een team geïnstalleerd dat de situatie lokaal, nationaal en internationaal voortdurend monitort.

Indien u vragen heeft, neemt u dan a.u.b. contact op met customerservice@wemmers.nl. Hiervandaan zal coördinatie binnen de Wemmers Tanktransport organisatie plaatsvinden.

Paul van den Nieuwenhuizen
CEO