Kwaliteit op hoog niveau bij Wemmers Tanktransport

nov 2012

Kwalitatief hoogwaardig en veilig transport van Levensmiddelen is de core business van Wemmers Tanktransport.  Uiteraard volgt Wemmers Tanktransport daarin de laatste ontwikkelingen.

Deze week heeft Lrqa een uitgebreide inventarisatie gehouden tbv de ISO 22000 normering. Met goed resultaat zijn we fase 1 van de beoordeling doorgekomen.

ISO 22000

ISO 22000 combineert 'the best of both worlds': concrete voedselveiligheidscondities, gebaseerd op de basishygiënevoorwaarden en de HACCP-standaard van de Codex Alimentarius en een effectief management op basis van ISO 9001. Het ISO 22000 project wordt afgerond in maart 2013.

Veilig Feed voor Food

Als specialist in het vervoer van levensmiddelen  leveren wij ook producten aan in de Feed sector. Samen met onze afnemers hebben we duidelijke procedures opgesteld zodat diervoeder veiligheid wordt gegarandeerd.  Daarom voldoet Wemmers Tanktransport ruim aan alle eisen  die worden gesteld in het GMP+ certificatie schema.

KOSHER

Bij Wemmers Tanktransport worden bedrijfsrisico’s en gevaren geminimaliseerd en de veiligheid en de kwaliteit van onze dienstverlening geoptimaliseerd en gewaarborgd.  Dat kan Wemmers Tanktransport ook garanderen aan een belangrijke groep eindverbruikers die haar producten kosher wil ontvangen. Ook in 2013 kan Wemmers Tanktransport u gegarandeerd kosher transport aanbieden.

Leon Bor

Quality en Sales Manager