Wemmers Tanktransport blijft investeren

okt 2012

Begin oktober heeft Wemmers Tanktransport twee compleet nieuwe opleggers in gebruik genomen. Deze Levensmiddelen opleggers zijn speciaal ontworpen voor gebruik in de levensmiddelen industrie. Wemmers Tanktransport bevestigd hiermee blijvend vooruitstrevend te zijn.

Strenge criteria

Wemmers Tanktransport heeft gekozen voor VanHool als leverancier. Levensmiddelen tankwagens dienen te voldoen aan de strengste eisen voor hygiëne en moeten in staat zijn elk levensmiddel restloos te lossen. Op basis van strenge criteria zoals licht van gewicht, stabiele performance en enkele vooruitstrevende ontwikkelingen heeft Wemmers Tanktransport een order geplaats van in totaal 5 nieuwe levensmiddelen tankopleggers. Tegen midden november zullen alle nieuwe opleggers in gebruik zijn genomen

Absoluut Veilig werken

Paul van den Nieuwenhuizen, Algemeen Directeur bij Wemmers Tanktransport geeft aan dat veilig werken prioriteit heeft “Deze innovatieve levensmiddelen tankwagens zijn voor onze medewerkers zo ontworpen dat zij tijdens het losproces de tankwagen niet meer op hoeven te klimmen. Daarbij is er voor gezorgd dat de opleggers rondom voorzien zijn van goede reflectie”.