Wemmers opent vestiging in Hamburg

jun 2015

Wemmers opent Noord-Europees filiaal in Hamburg

5e locatie internationaal transporteur vloeibare levensmiddelen

Bleskensgraaf, juni 2015 – Om aan de groeiende klantvraag te kunnen voldoen opent Wemmers op 2 juni het vijfde filiaal in Hamburg. Vanuit deze locatie wordt zowel de Scandinavische als de Duitse en (Oost-)Europese markt bediend, met weg- en intermodaal transport van vloeibare (levens)middelen.

Deze nieuwe stap is een logische fase in de groei die Wemmers doormaakt. Paul van den Nieuwenhuizen, directeur Wemmers, licht toe: “Alhoewel de markt uitdagend blijft groeit Wemmers nog altijd, in wagenpark en omzet. Onze klanten, grote levensmiddelenproducenten, in Scandinavië, Duitsland en Polen willen tanktransport van de hoogste kwaliteit. Zij vragen ons om daar ook te komen. In onze dienstverlening leveren wij graag maatwerk, blijven we dichtbij de klant. Daarom openen wij ons vijfde filiaal in de grootste haven van Duitsland.”

Eén van de klanten die deze nieuwe ontwikkeling toejuicht is GLACONCHEMIE GmbH, specialist in hernieuwbare energie glycerine en Green Chemistry, gevestigd in Merseburg (D). Thomas Göthel, in- & verkoopmanager GLACONCHEMIE: “Wemmers staat bij ons bekend als een partner die altijd meedenkt, met goed personeel en kwaliteit van aanpak. Ze zijn open, reageren snel en bieden de service die wij nodig hebben voor een goede prijs. Wij zijn blij dat ze zich in Duitsland hebben gevestigd, dit maakt de samenwerking alleen maar beter en hechter.”


Bedrijfsleider Olaf Szupryczynski

Wemmers

Wemmers Tanktransport (1880) is een transporteur van vloeibare levensmiddelen, waaronder plantaardige oliën en vetten, zoetwaren, vruchtensappen, chocolade en cacao, wijnen en zuivel. Wemmers is uitgegroeid tot een van de toonaangevende transporteurs binnen de branche. Met vestigingen in Bleskensgraaf (NL), Gent (B), Imst (Felix Troll Transport, AT), České Budějovice (CZ) en de nieuwe locatie in Hamburg (D) bedient Wemmers een klantenbestand van internationals met transport over de weg, spoor en water. Voor een optimale dienstverlening heeft Wemmers 250 ultramoderne trekkers, opleggers en tankcontainers en maakt gebruik van hubs in Frankrijk, Duitsland en Oostenrijk.