Waar rijden wij

Waar rijden we?

Het netwerk van Wemmers is de afgelopen jaren stevig gegroeid.  Doordat Wemmers vestigingen in België, Oostenrijk, Tsjechië en Duitsland heeft, heeft Wemmers duidelijk zicht op de lokale markt en de mogelijkheden die daar liggen voor haar klanten. Op dit moment worden er, naast Nederland, de meeste transporten uitgevoerd naar België, Frankrijk en Duitsland.

Voor een optimale dienstverlening maakt Wemmers daarnaast gebruik van zogenoemde “hubs”  in Frankrijk (2), Duitsland en Tsjechië. Hierdoor vergroten we de dekking van ons netwerk nog meer, om zo voor elke transport opdracht maximaal resultaat te bieden. Om ook in andere landen een optimale verzorging van het transport te bieden werkt Wemmers met agentschappen in Engeland en Italië.

Om volledige controle te houden over  het transport werkt Wemmers met de nieuwste technologische oplossingen. Hierdoor weten wij exact:

-          elke locatie van trucks en trailers op kaart,
-          de afgelegde routes,
-          de status van uw lading,
-          de verwachte aankomsttijd.

Er worden automatische alarmen gegenereerd wanneer er iets fout dreigt te lopen: afwijking van de verwachte aankomsttijd,  een truck die een bepaald gebied binnen- of uitrijdt, enz. Wemmers Tanktransport heeft totaalzicht.  De planner houdt controle op de vloot, kan proactief ingrijpen en efficiënt de transportopdrachten inplannen.

Communicatie met onze chauffeurs

Een boordcomputer op de truck zorgt voor directe informatie uitwisseling met de chauffeurs:

-          tekstberichten met instructies doorsturen,
-          routes of bestemmingen aangeven,
-          planning doorgeven,
-          onveilige locaties of files signaleren, enz.

maar ook direct bepalen:

-          hoeveel rijtijd heeft de chauffeur nog over?
-          waarom is hij aan het wachten?
-          analyses rond brandstofverbruik en rijgedrag,
-          trends bepalen,
-          zicht hebben op de operatie.

Door deze kennis en ervaring succesvol te combineren levert Wemmers continue kwaliteit, voor elke klant en op elke bestemming.