Transportplanner

Transportplanner Wemmers Tanktransport 
 
In deze uitdagende functie houd jij je hoofd koel en houd je koers tijdens het aansturen van onze helden op de weg

Locatie: Bleskensgraaf

Wat ga je doen?

Wemmers Tanktransport verzorgt vanuit diverse landen met meer dan 250 trekkers, 350 opleggers en 300 vakmensen  het vervoer van vloeibare levensmiddelen. Voorbeelden hiervan zijn oliën en vetten, vruchtensappen, cacaoboter en massa, chocolade, glucose, wijn en likeuren. Kwaliteit, innovatieve dienstverlening en servicegerichtheid zijn de basisprincipes van onze werkwijze.  Onze doelstelling is dan ook de kwaliteit van onze dienstverlening op het hoogst mogelijke niveau te houden.
Vanwege groei zoeken wij een enthousiaste en gemotiveerde collega die met het team van 8 het planningsproces bewaakt. Je werkt mee aan het indelen van ritten en de aansturing van chauffeurs. Vanwege ons internationale karakter is kennis van meerdere talen een pré en ben je in staat en bereid om avond- en weekend telefoondiensten te draaien (1 keer per 2 weken een avond en eens per 2 maanden een weekend)

Wat vragen wij? 

 • MBO-4 afgeronde opleiding (logistiek) en fulltime beschikbaar (40 uur per week)
 • Recente en relevante werkervaring in een vergelijkbare functie is een pre.
 • Goede beheersing van geautomatiseerde systemen (zoals MS Office, Excel) en digitaal vaardig
 • Goede beheersing van de Nederlandse, Duitse, Engelse taal zowel mondeling als schriftelijk en Franse is een pre 
 • Bereidheid om consignatie diensten te draaien in avonden en weekenden in roulatie met het team. 

Wat bieden wij? 

Een organisatie is zo goed als haar medewerkers. Bij Wemmers Tanktransport, onderdeel van Nijhof-Wassink Group,  vormen ze het hart van het bedrijf en zorgen ze voor tevreden klanten en continuïteit. Er wordt hard voor en met elkaar gewerkt. De waardering voor hun inzet gaat verder dan het materiële vlak. Er wordt intensief geïnvesteerd in opleiding en ontwikkeling van mensen. Hier zijn medewerkers nog collega’s die er samen de schouders onder zetten.

 • Een goed salaris (conform cao Beroepsgoederenvervoer) en
  altijd op tijd; 
 • Een gedegen inwerkperiode; 
 • Een contract voor onbepaalde tijd;
 • Zodra het weer kan organiseren we regelmatig gezellige events.

Wie zijn wij?

Wemmers Tanktransport is onderdeel van de Nijhof-Wassink Group, een stabiel, internationaal opererend familiebedrijf met 1.750 medewerkers in binnen- en buitenland. Een grote organisatie, maar dat doet niets af aan de teamspirit en het familiegevoel. Samen zorgen we ervoor dat we het beste bedrijf in de logistieke branche zijn. We vinden het dan ook vanzelfsprekend dat we in jou investeren: in je professionele ontwikkeling én in jouw persoonlijk welzijn. 

Solliciteren?

Word jij onze nieuwe collega? Stuur dan je sollicitatie op t.a.v. dhr. L. M. Bor of mail naar vacature@wemmers.nl
Of bel Dirk-Jan de Wit voor meer info; bereikbaar via 0184 726 200